Tung befæstigelse

OVERSIGT / BETON

Klik her og se det samlede produktkatalog


Multi Monti PLUS Betonbolt med flange

Multi Monti med flange. Nem og hurtig montage. Både ETA i option 1 og tysk godkendelse for genbrug. ETA indeholder 2 sættedybder, seismisk andvendelse (C1) og brand-godkendt til Tung befæstigelse F120 og VDS.


Multi-Monti Betonbolt med sekskant hoved

Expandet Multi-Monti

Måske markedets bedste. Nem og hurtig montering. Leveres i El-galvaniseret og Rustfri A4. ETA-godkendt i option 1 og CE-mærket. Brand klassificeret F120. VDS godkendt.


Multi-Monti PLUS Betonbolt med indvendig Gevind

Expandet Multi-Monti

Expandet Multi-Monti Betonbolt med indvendigt kombi gevind, anvendes bl.a. til nedstropning af kabelbakker/føringsveje, rør, sprinkler m.m.


Multi-Monti PLUS Betonbolt med udvendig Gevind

Expandet Multi-Monti

Expandet Multi-Monti Betonbolt med udvendigt gevind, anvendes bl.a. til nedstropning af kabelbakker/ føringsveje, rør og sprinkler m.m.


Multi-Monti PLUS Betonbolt med stort hoved Ø17 mm

Expandet Multi-Monti

Expandet Multi-Monti Betonbolt med stort hoved, anvendes bl.a. til Tung befæstigelse på gulv og loft af ventilation, radiator, kabelkanaler, konsoller m. m.


Multi-Monti PLUS Betonbolt med Pan hoved

Expandet Multi-Monti

Expandet Multi-Monti Betonbolt med pan hoved, anvendes bl.a. til diverse underlag, detektorer, lamper, brusevægge og kabiner m.m.


Multi-Monti PLUS Betonbolt med undersænket hoved

Expandet Multi-Monti

Expandet Multi-Monti Betonbolt med undersænket hoved, anvendes bl.a. til lamper, pendler og badeværelsestilbehør med synlig hoved m.m.


Multi-Monti PLUS Betonbolt med øje

Expandet Multi-Monti

Expandet Multi-Monti Betonbolt med øje, anvendes bl.a. til ophæng af midlertidige installationer, byggelys, varme, lys m.m.


Expandet C-bolt, med flange, el-galvaniseret

Expandet C-Bolt er montagebolten der klarer alle udfordringer i beton. C-Bolt er nem og økonomisk at have med at gøre. Har lille bordiameter, ekspansionsfri montage og monteres uden brug af specialværktøj.


Expandet Gennemstiksanker EXG II, El-galvaniseret

Expandet Gennemstiksanker EXG II er en af de stærkeste løsninger til Tung befæstigelse i beton. Det neddrejede topgevind beskytter og sikrer gevind, når anker slås til og kan anvendes til afstandsmontage grundet langt gevind. Godkendt til bærende konstruktioner i ikke revnet beton. Brandklassificeret F120. Monteres som gennemstiksmontage og leveres samlet.     


        Expandet Gennemstiksanker EXG II, Varm-galvaniseret

Expandet Gennemstiksanker EXG II er en af de stærkeste løsninger til tunge emner i beton. Det neddrejede topgevind beskytter og sikrer gevind, når anker slås til og kan anvendes til afstandsmontage grundet langt gevind. Godkendt til bærende Tung befæstigelse i ikke revnet beton. Brandklassificeret F120. Monteres som gennemstiksmontage og leveres samlet.


Expandet Gennemstiksanker EXG-A4 II, rustfri A4

Expandet Gennemstiksanker EXG-A4 II er en af de stærkeste løsninger til rustfri opgaver med tunge emner i beton. Det neddrejede topgevind beskytter og sikrer gevind, når anker slås til og kan anvendes til afstandsmontage grundet langt gevind. Godkendt til bærende konstruktioner i ikke revnet beton. Brandklassificeret F120. Monteres som gennemstiksmontage og leveres samlet.


Expandet Gennemstiksanker BZ, Z, el-galvaniseret

Expandet Gennemstiksanker BZ er en af de stærkeste løsninger til montage af stål- og trækonstruktioner samt andre tunge emner som maskiner og porte i revnet og ikke revnet beton. Godkendt til bærende konstruktioner. Brandklassificeret F120. Monteres som gennemstiksmontage og leveres samlet. Klik her og se vores samlede produktkatalog


Expandet Gennemstiksanker BZ-A4, rustfri

Expandet Gennemstiksanker BZ-A4 er den rustfri og sikre løsning til Tung befæstigelse af stål- og trækonstruktioner samt andre tunge emner som maskiner og porte i revnet og ikke revnet beton. Godkendt til bærende konstruktioner. Brandklassificeret F120. Monteres som gennemstiksmontage og leveres samlet. 


Expandet Sværlastanker SZ-Z-S, 8.8 stål, el-galvaniseret

Expandet Sværlastanker SZ-S – når der er behov for ekstra høj trækstyrke i beton. Ankeret har høj stålstyrke og er nemt at montere som gennemstiksmontage. Godkendt til bærende konstruktioner i revnet og ikke revnet beton. Brandklassificeret F120. 


Expandet Slaganker E, El-galvaniseret

Expandet Slaganker E – også ideel til afstandsmontage. Anvendes til montage af metriske skruer, gevind-stænger og lignende i beton. Nem og plan montage og stor udtræksstyrke samt lille bordybde er nogen af fordelene ved dette slaganker. Godkendt til bærende konstruktioner i ikke revnet beton.


Expandet Slanganker E,rustfri A4

Expandet Slaganker E – også ideel til afstandsmontage. Anvendes til montage af metriske skruer, gevind-stænger og lignende i beton. Nem og plan montage og stor udtræksstyrke samt lille bordybde er nogen af fordelene ved dette slaganker. Godkendt til Tung befæstigelse i ikke revnet beton. 


Expandet Slaganker K, el-galvaniseret

Expandet Slaganker K – det sikre valg til huldæk. Anvendes til montage af metriske skruer, gevindstænger og lignende i beton. Nem og plan montage og stor udtræksstyrke samt lille bordybde er nogen af fordelene ved dette slaganker. 


Expandet Slagdorn

Expandet Slagdorn anvendes til fastgørelse af Expandet Slaganker.


Expandet Betonslagpløk

Expandet Betonslagpløk – den rette slagpløk til store udfordringer. Anvendes til brandklassificeret montage af stålskinner, beslag, og er specielt velegnet til nedstropning i beton. Hurtig og enkel gennemstiksmontage. 


Expandet Loftsanker, sort fosfateret

Expandet Loftsanker med de mange valgmuligheder, ideelt for ophæng af bl.a. midlertidigt byggelys m.m.


Expandet Loftsanker. el-galvaniseret

Expandet Loftsanker med de mange valgmuligheder, ideelt for ophæng af bl.a. midlertidigt byggelys m.m.


Expandet Ekspansionsbolt med konisk Bolt

El-galvaniseret. ETA-godkendt i option 8 og CE-mærket.


Expandet Ekspansionshylster

El-galvaniseret. ETA-godkendt til Tung befæstigelse i option 8 og CE-mærket.


kontaktsiden kan du bestille den ønskede vare ved at angive produktnavn og varenummer i besked-rubrikken

Se vejledende prisliste HERUNDER

INDALO TOOLS GIVER 30% RABAT PÅ DE ANFØRTE PRISER VED HELE FORPAKNINGER.

Viser alle 9 resultater

Leverandører