Håndværktøj Peddinghaus

Peddinghaus om Peddinghaus

KVALITET

I generationer har Peddinghaus været forpligtet til enestående værktøjskvalitet. Ikke sjældent går vores værktøjer i arv og lever videre. De er efterspurgt over hele verden. Især i et internationalt stærkt importorienteret marked ser vi altid vores fremtid på grundlag af fortidens succeser og erfaringer – ved at bruge det bedste stål, ved at kombinere traditionelle produktionsprocesser med den nyeste viden og maskiner og udelukkende stole på certificerede processer. Dermed opnår vi den ensartede høje kvalitet, vores over hele verden forventer.

FABRIK / Håndværktøj Peddinghaus

Det færdige værktøj er kun så godt som produktionen. I vores produktionsanlæg fortsætter vi med at kombinere uerstattelige traditioner og årtier med specialkendskab hos vores medarbejdere med avanceret produktionsudstyr. Disse bruges nøjagtigt, hvor de er nødvendige. Sådan definerer vi fremskridt. Vores mangeårige, veluddannede faglærte medarbejdere og ingeniører gør forskellen. De står for den unikke kvalitet af vores produkter.

MATERIALER  /  Håndværktøj Peddinghaus

Sparer du på materialer ? Vi har altid været afhængige af pålidelige, velkendte stålleverandører i mange år. Desuden undersøger vi grundigt alt stål, som vi videreforarbejder. Vores fransk-baserede F & U-afdeling er specialiseret i at teste nye materialer, inden de går i produktion.

DESIGN / Håndværktøj Peddinghaus

Designet af vores værktøjer er en af ​​de mest spændende ting hos Peddinghaus. Fordi vi konstant konfronteres med udfordringen om at bevare de grundlæggende egenskaber ved værktøjet, men konstant udvikler det visuelt og ergonomisk – for yderligere at forbedre dets kvalitet og ydeevne. For at gøre dette samarbejder vi med anerkendte industrielle designere, der hjælper os med konstant at omdefinere det moderne, funktionelle og præstationsorienterede værktøj. Fordi vi elsker vores værktøjer. Det er hvad brugeren skal se. Og genopleve hver dag.

ERGONOMI / Håndværktøj Peddinghaus

Det ergonomisk designet værktøj, der gør dit job lettere – dette er altid en udfordring for vores designere. Fordi kun smuk er ikke nok for os: Designet skal have direkte indflydelse på ergonomien. Og nøglen er, at værktøjet skal arbejde så sikkert, at det lægger så lidt belastning på din krop som muligt på arbejdet. Ved at være god i hånden, overføre din kraft perfekt og blive fremstillet så godt, at du er beskyttet mod skade. Selvdæmpende, rekylfri eller vibrationsminimerede hammere med en ergonomisk perfekt vinkel eller 3-komponentlagsgrebene til tænger: Dette er eksempler på, hvordan vores premium værktøjer er defineret af ergonomi. Og selvfølgelig sørger vi for, at de også ser godt ud.

Se mere på https://www.peddinghaus.de/

OBS !  IKKE ALLE VARER FRA PEDDINGHAUS ER LAGERVARE !  DER KAN DERFOR FOREKOMME LÆNGERE LEVERINGSTID, END NORMALT. FORVENTET LEVERINGSTID VIL BLIVE OPLYST VED KØB

Viser alle 9 resultater

Leverandører