PROXXON MICROMOT

Det “fine” værktøjsfirma

PROXXON MICROMOT –

Værktøj med karakter!

I flere årtier har vi produceret værktøjer til MICROMOT-systemet i Wecker / Luxemburg. Højkvalitets fine elværktøjer til modelproducenter, præcisionsmekanik, formproducenter, værktøjsproducenter, optikere, guldsmede, urmagere og flere.

PROXXON MICROMOT / Enhver maskine, man kunne ønske sig til det sarte projekt. Stille, præcis og vibrationsfri brug i lange timer.

håndholdte el-værktøjer

Med mere end 50 håndholdte værktøjer og bordværktøjer er PROXXON kendt som nr. 1 over hele verden som præcisionsværktøj.

PROXXON INDUSTRIAL –

Værktøjer med karakter!


Til professionel brug
 (industri, værksted, montering). Fremstillet ved hjælp af den mest moderne produktionsteknologi.

Vi fokuserer på standard montageværktøjer i høj kvalitet: For det meste smedet af forkromet vanadiumstål, omhyggeligt hærdet og belagt, med detaljeret overfladebeskyttelse (dobbelt forniklet plus enkelt matfinish forkromning) og en hudvenlig glat finish for en behagelig og sikkert greb. Tydeligt læselige størrelser i mm gennem holdbar lasermærkning. Værdier for drejningsmomentoverførsel, der langt overstiger de krav, der kræves i henhold til DIN / ISO-standarder, og meget tætte dimensionstolerancer, der kræves til præcisionssmedning, er håndværktøj i topkvalitet. 100.000 gange beprøvede klassikere!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Leverandører