Lim & Fuge

INDALO TOOLS

forhandler hele produktprogrammet fra

Forside

Lim & Fuge

Soudal koncernen er den største uafhængige europæiske producent af fugemasser, lim og polyurethanskum til professionel og privat brug.
Denne belgiske familievirksomhed med hovedsæde i Turnhout og grundlagt af Vic Swerts i 1966 har udviklet sig til en international spiller og ekspert i kemiske konstruktionsspecialiteter.

Koncernen har 19 produktionssteder på 5 kontinenter, salgskontorer i 44 forskellige lande og ca. 3.100 ansatte på verdensplan. En langsigtet vision for udvikling – med betydelige investeringer i R&D – og tilpasning til lokale markedskrav har resulteret i Soudal gruppens succes.

About Soudal

UDVIKLING

Forskningen i og udviklingen af nye produkter, produktteknologier og produktionsmetoder ligger i vores gener. Et team af højt kvalificerede forskere, enginiører og teknikere arbejder løbende på udvikling af nye produkter og applikationer tilpasset kundernes specifikke krav i forskellige lande. Dette har resulteret i en række banebrydende innovative produkter, som har bidraget til at styrke Soudals markedsposition. Innovation er derfor drivkraften for organisk vækst i Soudal gruppen.

FAKTA & TAL

En konsolideret omsætning på 835 millioner euro i 2018; 350 millioner enheder fugemasse og polyurethanskum, der er produceret på 19 produktionssteder; ca. 3.100 medarbejder på verdensplan; næsten 59 millioner euro i investeringer i 2018; Det er de imponerende fakta og tal fra Soudal koncernen

Soudal innovation

VORES AKTIVITETER

Soudal koncernen fremstiller produkter til eget brand og private labels, der dækker 7 grupper: Silikoner og andre fugemasser, Polyurethanskum, lim, hybridpolymerer, tekniske aerosoler og kemiske byggeriprodukter. Med egne brands fokuserer Soudal koncernen på 3 markedssegmenter: Konstruktion, Industri og detailsektoren.

BÆREDYGTIGHED

Soudal koncernen er førende i udviklingen af produkter til bæredygtige konstruktioner, som er sikre for mennesker og miljø. Et resultat af den mest moderne produktionsteknologi, energi, vandforbrug og reduktion af restaffald. Det er en selvfølge at medarbejdernes velfærd også er prioriteret.

Produkter

Produkterne opdeles i følgende hovedgrupper :

 LIM

Fugemasser

Fugeskum

Kemisk anker

Filler

Tape

Vandtætning

Rengørings-midler, sprays og primere

SE produkt- / instruktions-videoer HER

Herunder finder du den aktuelle prisliste over SOUDALs produkter.

Produkterne kan bestilles på kontaktsiden i rubrikken BESKED med anførsel af varenummer og antal.

Forhandler I 2023

Viser 1–12 af 26 resultater

Leverandører