Sikkerhedssko

INDALO TOOLS forhandler

det komplette program fra AIRTOX :

AIRTOX® er den trendsættende originale Danske sikkerhedssko, – fyldt med topmoderne teknologier og super features. AIRTOX sikkerhedssko er som de første i verden udstyret med det nyudviklede sømværn WHITELAYER® – et højteknologisk, ultra-stærkt og let tekstil. Materialet blev oprindeligt udviklet i USA i forbindelse med et særligt projekt til de amerikanske elitesoldater, Navy Seals, som skulle bruge skudsikre veste, der var særligt lette og fleksible.

KOLLEKTIONER

Lette sikkerhedssko fra Airtox giver tryghed og komfort både på arbejdspladsen og i hjemmet.

Du fortjener nemlig at føle dig sikker og behagelig tilpas i dine sko, uanset om de er beregnet til at beskytte dine fødder mod farer på arbejdspladsen eller blot skal bruges som et par komfortable sneakers. Alle AIRTOX modeller består udelukkende af de bedste teknologier og materialer på markedet for at give  dig sikkerhedssko, sneakers, strømper og indlægssåler, som du aldrig har oplevet før.

Med lette sikkerhedssko fra Airtox vil du opleve at føle dig sikker, komfortabel og ikke mindst stilfuld. Arbejdssko behøves ikke være kedelige, tunge og umoderne. Vores kollektion er til dig, som ønsker stilfulde, vandtætte og slidstærke samt komfortable sko til arbejdet. Vores kollektion består af  Formula, G-Force, McLaren, Stingray, TransAm, Sneakers,  Strømper og Indlægssåler.

Otte forskellige serier, som repræsenterer forskellige tekniske funktioner og design. Alle vores serier har fokus på innovation, tekniske specifikationer, lette materialer, et sporty udtryk og ikke mindst uovertruffen komfort udover det sædvanlige.

I vores sortiment har du ligeledes mulighed for at finde lækre letvægts sikkerhedssko med sømværn, som er vandtætte og med god åndbarhed. Du har derfor mulighed for at vælge netop de arbejdssko, der tilgodeser dine behov.

Alle vores modeller er udstyret med innovative og banebrydende teknologier inden for lette sikkerhedssko. De findes også i forskellige farvekombinationer. Disse teknologier og designs har gjort vores professionelle letvægts sikkerhedssko til nogle af de mest anvendte sko på markedet.

Tjek vores kollektion og find dit perfekte match uanset om det er til arbejde eller hverdagsbrug. Du vil opleve at gøre dine fødder en tjeneste ved at vælge et par lette arbejdssko fra AIRTOX.

Indhent tilbud.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Leverandører