Værksteds-maskiner

INDALO TOOLS Forhandler værksteds-maskiner

fra

SCANTOOL GROUP

værksteds-maskiner til metalbearbejdning

INDHENT TILBUD !

værksteds-maskiner til slibning

værksteds-maskiner til klip og buk


MEP SPA Værksteds-maskinerMEP

Bånd- og rundsavemaskiner til metal

MEP GROUP er en af ​​de vigtigste referencer på verdensplan på markedet for metalsavmaskiner.

Halvautomatiske rundsavemaskiner til at skære metaller | © MEP SpA - Cirkulære og båndsavemaskiner til at skære metaller

Skærespecialisterne

Vi er bevidste om det ansvar, vi har i at repræsentere det første trin i enhver stangbearbejdningsproces; denne bevidsthed driver os hver dag til at designe og fremstille metalsavemaskiner, der forbedrer din produktionscyklus og genererer værditilvækst og afkast.

Af denne grund er vores primære og eneste ambition at være skærende specialister og innovatører.BDS Værksteds-maskinerBDS Maschinen GmbH® kernebor og magnetbor

Magnetiske kerneboremaskiner

Magnetiske kerneboremaskiner ligger vores hjerte nært: De er kernekompetencen hos BDS Maschinen med base i Mönchengladbach (D). Siden 1989 har vi specialiseret os i udvikling og produktion af disse elværktøjer og kernebor og har løbende opbygget et omfattende produktsortiment.

Vi er i øjeblikket den producent med det bredeste udvalg af maskiner i dette produktsegment: Med en udvalg af 27 magnetiske kerneboremaskiner og mulighed for at designe specialløsninger skræddersyet til kundernes specifikationer, tilbyder vi i øjeblikket et produkt, der i øjeblikket er unikt i verden.

De magnetiske kerneboremaskiner fra BDS er kendetegnet ved banebrydende teknologi, der giver brugerne den størst mulige sikkerhed og ergonomi og sætter standarder i produktsegmentet:

Fuldbølgekontrol-elektronikken sikrer for eksempel ensartet ydeevne gennem hele boreprocessen,

KEYLESS skiftesystemet til kerneborene sikrer, at kerneborene kan udskiftes hurtigt og uden værktøj.

Maskinerne er udstyret med kontrolindikatorer for kulbørster og magnetisk holdekraft, den nyeste generation af LED-afbrydere og helt interne kabler og olieslanger.

Derudover er maskinernes gearkasser designet til intensiv og langvarig brug. Ekstraudstyret, for eksempel med justerbar drejefod, fuldender de høje tekniske og sikkerhedsmæssige standarder.

Udvalget af magnetiske kerneboremaskiner fra BDS er opdelt i fire ydelsesklasser for at gøre valget lettere for brugere med et struktureret tilbud. Det betyder, at alle hurtigt kan finde det rigtige produkt til deres individuelle behov. Sortimentet er opdelt i kategorierne ProfiPLUS, ProfiSTART, ProfiBASIC og ProfiSPEZIAL.

Maskinserien med alle ydelsesfunktioner til de højeste krav.
Ideel til professionelle brugere inden for anlægs- og  maskinteknik.

Introduktionen til BDS banebrydende teknologi: Robuste, sofistikerede magnetiske kerneboremaskiner til professionelle brugere. Pålidelig og testet i hård, kontinuerlig brug.

Maskinserien til professionelle brugere, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og ydeevne, men kan undvære komfort og udstyr. Fuld BDS kvalitet til særligt attraktive priser!

Særlige opgaver kræver specielle maskiner. BDS leverer maskiner til enhver opgave.
Om nødvendigt også specialfremstillet som et stykke!

Førsteklasses fordele ved BDS magnetiske kerneboremaskiner

HØJ EFFEKT VED LAV HASTIGHED!

Fuldbølgestyringselektronikken i ProfiPLUS magnetkerneboremaskiner sikrer, at motoreffekten løbende tilpasses belastningen under boringen. Fordelene er høj effekt ved lav hastighed og en ensartet arbejdsgang. Hvis belastningsspidserne er for høje, træder den elektroniske momentafbrydelse i kraft og forhindrer værktøjsbrud. Et aktivt bidrag til arbejdssikkerhed med BDS magnetkerneboremaskiner.

RETTIDIG SLIDADVARSEL

Magnetkerneboremaskinerne i ProfiPLUS-klassen er udstyret med en optisk slidkontrol til kulbørsterne. Ved at udskifte slidte kulbørster rettidigt kan du beskytte motoren på din magnetiske boremaskine mod beskadigelse.

LANG GEARKASSELEVETID!

BDS tilbyder et bredt udvalg af kraftfulde magnetiske kerneboremaskiner med kraftige og langtidsholdbare motorer. Spektret spænder fra 800 W til 2300 W. De er designet til de høje ydeevnekrav til magnetisk kerneboreteknologi. BDS fremstiller maskiner med flertrinsgear, der er fuldstændig lagret i olie. BDS magnetkerneboremaskiner er robuste og pålidelige.

ARBEJDE I DET GRØNNE OMRÅDE!

Effektdesignet af elektromagneten plus reserver er præcist skræddersyet til ydeevnen af ​​den respektive magnetiske kerneboremaskine. En visuel kontrol informerer brugeren.
LED grøn: Magnetholdekraften opfylder minimumskravene.
LED rød: Der er utilstrækkelig magnetisk holdekraft, fordi materialetykkelsen er for lav, eller kraften er reduceret med et lag maling, kalk eller zink.

Viser alle 10 resultater

Leverandører