Tilbud

AIRTOX FM11 sikkerhedssko

1.880,00 DKK 1.410,00 DKK Ekskl. moms
1.762,50 DKK Inkl. moms

AIRTOX FM11 sikkerhedssko er nyeste model fra Airtox, en “Super charged” allround let og meget åndbar sikkerhedssko.

Vælg størrelse herunder :

Vis mere
Ryd

Beskrivelse

AIRTOX FM11 sikkerhedssko

AIRTOX FM11 sikkerhedssko er nyeste model fra Airtox, en “Super charged” allround let og meget åndbar sikkerhedssko. Modellen er udstyret med Airtox’s helt nye pro steel wire snøre lukning og derudover med med verdens letteste sømværn: WHITELAYER®. Dette materiale blev oprindeligt udviklet i USA som et specielt projekt til de amerikanske elitesoldater, Navy Seals, som krævede skudsikre veste, der skulle være ekstremt lette og fleksible. Det integrerede WHITELAYER® sømværn i FM11 vejer kun 32 gram og er 55% lettere sammenlignet med andre tekstil-sømværn. Som en ekstra bonus er materialet også ekstremt fleksibelt, åndbart og fugt-absorberende.

FM11 byder på ekstraordinær komfort og en meget høj grad af åndbarhed. Modellen er metal-fri og skridfast. Overdelen af skoene har PowerBreeze®airflow system integreret, som effektivt øger luft-cirkulationen i skoene. Bemærk: modellen er meget åndbar og anbefales udelukkende til brug i områder, der ikke kræver vandtæthed.

ESD
EN ISO 20345 S1-P SRC ESD

AIRTOX FM1 SIKKERHEDSSKO / SUPER FEATURES:
 • WHITELAYER® sømværn

  WHITELAYER® ER IKKE MINDRE END EN VERDENS SENSATION, DET BRUGES AF AIRTOX FOR FØRSTE GANG NOGENSINDE I SIKKERHEDSSKOINDUSTRIEN. DETTE UNIKKE, IKKE-METALFILTSTOF ER EN REVOLUTION I ANTI-PERFORERINGSMATERIALE TIL SIKKERHEDSSKO.DET ER EN EKSTREMT STÆRK OG SAMTIDIG EN LET BLØD OG MEGET FLEKSIBEL FIBER, DER IKKE HAR NOGEN REEL KONKURRENCE PÅ MARKEDET. DET BLEV OPRINDELIGT UDVIKLET I USA TIL DET AMERIKANSKE MILITÆR.

  SIDEN ER WHITELAYER® YDERLIGERE UDVIKLET TIL AIRTOX INTERNATIONAL I ET ANTI-PERFORERINGSLAG, DEN STÆRKESTE AF SIN ART.DET GIVER EN EKSTRAORDINÆR HØJ BESKYTTELSE AF DINE FØDDER I ALLE MILJØER, BEVÆGELSESFRIHED OG OVERLEGEN KOMFORT.

  MED HJÆLP FRA TEKNOLOGIER SOM WHITELAYER® HAR AIRTOX VÆRET I STAND TIL AT BYGGE BRO OVER KLØFTEN MELLEM REGELMÆSSIGE TRÆNER OG SIKKERHEDSSKO!

 • PowerBreeze® airflow system

 • POWERBREEZE® ER VORES HØJTEKNOLOGISKE ÅNDBARE STOF, DER ANVENDES I DE FLESTE AIRTOX-PRODUKTER. I MODSÆTNING TIL COOL&ME® – SYSTEMET BRUGES POWERBREEZE® I DEN ØVERSTE DEL AF SKOENE FOR AT SIKRE KONSTANT LUFTSTRØM.
 • DETTE MIKRO-STOF  HJÆLPER MED AT STYRE SVED OG OPRETHOLDE EN TØR FØLELSE HELE TIDEN. DET GIVER USÆDVANLIGT HØJ ÅNDBARHED, HVILKET GIVER DIG FØLELSEN AF ​​ÆGTE FRISKHED HVER GANG DU BÆRER DIN AIRTOX
 • COOL&ME® klima kontrol

 • COOL&ME® ER ET HØJT AVANCERET KØLESYSTEM, DER ANVENDES I INDERSÅLENE, DESIGNET TIL AT GIVE ENESTÅENDE LUFTCIRKULATION OG SKABE DEN PERFEKTE KOMBINATION MELLEM TEMPERATUR OG KOMFORT. PÅ GRUND AF EN UNIK SEKSKANTET MIKRO-KANALKONSTRUKTION TRANSPORTERES SVED HELE TIDEN VÆK FRA DINE FØDDER, FORDAMPES OG HOLDER FØDDERNE TØRRE. SAMTIDIG KAN FRISK LUFT LET PASSERE GENNEM INDERSÅLEN. COOL&ME® BESKYTTER DIN KROP MOD OVEROPHEDNING FOR AT SIKRE DIG DEN RIGTIGE KOMFORT, NÅR DU BÆRER DINE SKO.

AIRTOX FM11 sikkerhedssko / Yderligere EGENSKABER:

 • TPA plast letvægts tåkappe
 • Bred skandinavisk pasform
 • EVA støddæmpende sål
 • Olie og syrebestandig ydersål
 • varmebestandig NRT Gummi ydersål op til 300°C
 • AIRTOX/MOZ PRO steel wire lacing

STØRRELSER :    39-47

Se det fulde program hos INDALO TOOLS fra AIRTOX HER

Yderligere information

Størrelse

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Leverandører