Kontakt Indalo Tools

Jeg har fokus på kunde-service, personlig kontakt, gensidig tillid og at kunne opfylde mine kunders behov for LAGER- , INVENTAR- & TRANSPORT-UDSTYR, værktøj, rengøringsudstyr, rengøringsmidler og vedligeholdelsesprodukter bedst muligt.

OBS ! INDALO TOOLS LEVERER KVALITETSPRODUKTER TIL SÅVEL VIRKSOMHEDER, SOM PRIVATE !

Udvalget er bredt, (mere end 30.000 varenumre), omfattende et sortiment af mærkevarer, primært fremstillet i Tyskland / Europa, med focus på KVALITET. For også at kunne dække behovet for billigere produkter har jeg tilføjet varekategorierne Hobby / Discount og “gør det selv”. Samtidig gøres en stor indsats for at skaffe specielle produkter.

ALLE produkter har fuld returret inden for de gældende forretningsbetingelse og ALT HÅNDVÆRKTØJ sælges med 10 års holdbarheds-garanti.

Kontakt Indalo Tools ! Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, så skal du blot sende en SMS eller skrive til nedenstående mailadresse. Jeg kommer også gerne på besøg i din virksomhed for en nærmere snak om fremtidig levering af relevante produkter.

I rubrikken : BESKED kan du få oplyst priser og leveringstider på varer, som du har fundet hos en af mine leverandører, men som endnu ikke er lagt på hylden i VÆRKTØJSMAGASINET. Du skal blot oplyse leverandørens firmanavn og varenummer på den pågældende vare.

OBS. Da jeg ofte er på kundebesøg, og derfor ikke har mulighed for at tage telefonen, er SMS eller mail at foretrække!