Donkrafte

INDALO TOOLS forhandler det komplette program fra AC Hydraulic A/S

Bl. a. Donkrafte til autoværksteder, entreprenører og landbrug samt flyindustrien.

Sortimentet består af hydrauliske donkrafte, lufthydrauliske donkrafte, flaskedonkrafte, frihjulsløftere, gravdonkrafte, Heavy Duty Donkrafte og saksedonkrafte.

Produktion

Vore produkter er MADE IN DENMARK på et moderne og højteknologisk produktionsapparat, som i vid udstrækning består af robotter, laserskæremaskiner og avancerede CNC bearbejdningsanlæg.

AC Hydraulic A/S beskæftiger 130 veluddannede og erfarne medarbejdere, som sætter en ære i at producere markedets bedste og mest innovative kvalitetsprodukter.

Vi udvikler, markedsfører og producerer vores produkter i en moderne fabrik på ca. 10.000 m2, hvor der kontinuerligt investeres i nye maskiner og produktionsmetoder.

Produktudvikling

For konstant at kunne være på forkant med udviklingen søger AC’s produktudviklere til stadighed at forbedre det nuværende produktprogram såvel som at udvikle nye produkter, der lever op til markedets behov og krav.

Derfor har AC været i stand til at opbygge en stærk markedsposition og skabe en høj grad af kundetilfredshed. Det er lykkedes at udvikle AC til en mærkevare, som er kendetegnet ved høj kvalitet og innovative løsninger.

Kvalitet

Vi sætter en stor ære i altid at levere den bedste kvalitet.

For at sikre en konstant og høj kvalitet bliver hvert enkelt produkt afprøvet før afsendelse. Dette og meget andet fremgår af vores kvalitetsstyringssystem, som er certificeret i henhold til ISO 9001:2000.

ISO 9001:2000

Produktoversigt · AC Hydraulic AS

PRISLISTE OVER PRODUKTER FRA AC HYDRAULIK

Klik på pilene i bjælken herunder for at bladre

AC Hydraulik Prisliste 2021-2 DK - DKK

Viser alle 3 resultater

Leverandører