El-Værktøj

El-Værktøj

EL – Værktøj fra FLEX

KØB FLEX EL – VÆRKTØJ OG MASKINER

HOS INDALO TOOLS.

VI GIVER 20% RABAT

PÅ PRISERNE I KATALOGET:

FLEX EL-VÆRKTØJ

PRODUKTER, SOM ENDNU IKKE ER LAGT PÅ HYLDEN I VÆRKTØJSMAGASINET, KAN BESTILLES SKRIFTLIGT PÅ KONTAKTSIDEN I RUBRIKKEN BESKED

ELLER PÅ INDALO-TOOLS@INDALO-TOOLS.DK

SKRIV VARENAVN, VARENUMMER OG ANTALVELKOMMEN TIL FLEX-FAMILIEN.

Fortsæt altid, vær fuldt ud engageret og fejr succes igen og igen:

Det er det, der motiverer ikke kun vores kunder, men os selv, dag efter dag. Dette gør os i stand til at give professionelle håndværkere og forhandlere netop det el-værktøj og de tjenester, som de nyder at bruge, og som indgyder dem en passion for deres arbejde, og som leverer resultater, som de er stolte af.

Som brand er vi synonyme med smarte innovationer og nye løsninger til at tackle en lang række udfordringer på byggepladsen.

Vi er for dig, og du er for os – de samme ting får os til at sætte kryds. Vi bliver bedre, så du får det bedre, og jo bedre du bliver, jo bedre bliver vi. 

En partnerskabsbaseret udveksling med jer brugere er grundlaget for de mange gode idéer, som vi implementerer sammen. Sådan skabes el-værktøj til ægte fagfolk inden for renovering, renovering og modernisering, metal og automotive/poleringssektoren.

Fra 10,8 og 18 volt akku-værktøj til netdrevne maskiner og tilhørende tilbehør, og fra let til tungt arbejde med den nyeste børsteløse teknologi – FLEX leverer det rigtige el-værktøj til mange anvendelser. Kraft og ydeevne, lang levetid og værktøjets holdbarhed er det, der falder os naturligt.

Vi er synonyme med værdiskabende service og et tæt forhold til specialhandlere, vores egen reparationsservice og et omfattende udvalg af serviceydelser, der tilbyder 3 års garanti, samt konstant voksende digital kompetence – og det gælder også internationalt.

Af professionelle for professionelle, med uovertruffen ydeevne.

FLEX PRODUKTER FINDES I FØLGENDE KATEGORIER, SOM ALLE KAN KØBES HOS INDALO TOOLS :

EL-VÆRKTØJ 220V

TRÅDLØST EL-VÆRKTØJ  10,8V OG 18V

OSCILLATOR / MULTICUTTER

SLIBEMASKINER

VINKELSLIBERE

POLEREMASKINER

SAVE

BORE- SKRUEMASKINER

METALOVERFLADEBEHANDLING

STENBEARBEJDNING

RENOVATION

STØVSUGERE OG LUFTRENSERE

BLANDERE

MÅLETEKNIK/LASERE

BELYSNING

ARBEJDSJAKKER

SUPPLERENDE PRODUKTER

 


3-ÅRS GARANTI

Vores produkter er grundigt testet for at sikre FLEX premium kvalitet.

Som et resultat giver vores 3-års garanti dig en komplet ubekymret pakke gratis – på alle el-værktøjer, genopladelige li-ion-batterier, tilhørende opladere og lasermåleudstyr.

For at drage fordel af garantien skal du blot registrere dit El-Værktøj inden for 30 dage efter købet:

  • Garantiperiode forlænget til tre år
  • Servicecertifikat, hvis en reparation bliver nødvendig
  • Sporing af reparationsstatus, hvis enheden er under garanti

Se video om FLEX trådløse værktøjer HER

Se videoer om FLEX produktprogram HER

Vi tager ansvar

Miljøbeskyttelse og bæredygtighed

Vores vision

Klimaændringer, forurening, knaphed på ressourcer og sygdomme forårsaget af forurenende stoffer – som producent af professionelt elværktøj er vi særligt opmærksomme på de mange og forskellige påvirkninger, som fremstillingsindustrien har på miljøet. Og det tager vi ansvar for.

For os er overholdelse af lovkrav kun det første skridt. Vi ser os selv som en virksomhed, der altid vil mere, tænker fremad og sætter sine egne standarder. Det er derfor, vi løbende har sat os nye mål i årevis, især med hensyn til miljøbeskyttelse, og derfor udfordrer vi hele tiden os selv på ny. At reducere vores miljøpåvirkning så meget som muligt langs hele værdikæden er vores primære mål.

Vores bidrag

Ressourcebevarelse

Vores vej mod klimaneutralitet

100% grøn gas

  • Ved at købe klimaneutral grøn gas tager vi det første skridt mod klimaneutralitet.

  • Vi støtter også globale klimabeskyttelsesprojekter og hjælper med at reducere CO2-udledningen.

100% grøn strøm

  • Køb af klimaneutral grøn el er et andet element i vores bestræbelser på aktivt at leve og drive miljøbeskyttelsen fremad.

  • Gennem den klimaneutrale produktion af el sparer vi cirka 279 tons klimaskadelige CO2-udledninger.

Effektiv mod forurenende stoffer

For os går ansvar for miljøet og beskyttelse af sundhed og sikkerhed på byggepladsen og på værkstedet hånd i hånd:

Med vores luftrensere tilbyder vi den perfekte løsning til et bedre indeklima. Luftrenserne bekæmper virusfyldte aerosoler, bakterier, støv og pollen for massivt at reducere forureningsbelastningen i værelser. 99,995% af de forurenende partikler tilbageholdes med vores HEPA H14-filter.

Derudover har FLEX i årevis været førende inden for udvikling og forbedring af udsugningssystemer til sine produkter for effektivt at modvirke støv og fint støv. Den seneste generation kommer på markedet næste år. Disse vil være intelligente og bruge sensorer til at analysere ændringer i luften og til at reagere og modvirke derefter.

El-Værktøj

Information om bortskaffelse

Gammelt elektrisk udstyr ( El-Værktøj ) og batterier indeholder værdifulde ressourcer, som kan genbruges, hvis de bortskaffes korrekt. Dette hjælper med at bevare miljøet og ressourcerne. Ikke nok med det, så er det også med til at forhindre potentielle forurenende stoffer i gamle elektriske apparater i at finde vej ind i økosystemet. Korrekt bortskaffelse af gamle apparater og batterier beskytter ikke kun miljøet, men også dit eget helbred.

Oplysninger i henhold til REACH-forordning (EF) nr. 1907/2006 artikel 33

REACH -forordningen er en EU-forordning, hvis formål er at registrere, vurdere, godkende og begrænse kemiske stoffer. Til dette formål har ECHA (European Chemicals Agency) udarbejdet en kandidatliste, der indeholder alle stoffer, der skal registreres.

Som virksomhed er vi underlagt forpligtelsen til at give oplysninger om alle produkter (reservedele, apparater, El-Værktøj, tilbehør), der indeholder mere end 0,1 % af et stof på ECHA’s kandidatliste. I overensstemmelse med denne oplysningspligt i henhold til artikel 33 kan alle FLEX-produkter, der indeholder mere end 0,1 % af disse stoffer, ses i den følgende liste.

OPLYSNINGER I HENHOLD TIL REACH-FORORDNING (EF) NR. 1907/2006 ARTIKEL 33

Viser 1–12 af 17 resultater

Leverandører