Stiger

INDALO TOOLS Forhandler det fulde program af ARBEJDSBUKKE, STIGER, ARBEJDSPLATFORME og STILLADSER fra WIBE, som man kan se på wibeladders.dk

Produkter, som endnu ikke er lagt på hylden i VÆRKTØJSMAGASINET oprettes efter ønske!

Har du spørgsmål så kontakt venligst indalo-tools@indalo-tools.dk eller ring / SMS til Peter på Tlf. +45 3045 9209


Om Wibe Ladders

Wibe Ladders er den førende nordiske producent af stiger, arbejdsbukke og stilladser til professionelle håndværkere. I mere end 90 år har vi gået forrest i udviklingen af pålidelige stiger, der opfylder de allerhøjeste markedsstandarder.

Wibe Ladders er den førende nordiske producent af stiger, arbejdsbukke og stilladser til professionelle håndværkere.

Safety in every step

Alt, hvad vi gør, er baseret på kvalitet og sikkerhed, fra produktudvikling og produktion til levering, og vores arbejde med at øge stigesikkerheden på arbejdspladsen. Så du kan stole på, at vi sætter sikkerheden først i hvert eneste trin.

Wibe Ladders er en del af Hultafors Group, der tilbyder en bred vifte af kvalitetsprodukter til professionelle, der har behov for at være et skridt foran. Denne støtte giver os den styrke, vi har brug for til at udvide vores horisont og gå efter vores næste mål: at være det førende brand, når det handler om Safety in Every Step.

Vores løfte

Business Director Johan Fräjdin fortæller om vores filosofi og vores løfte: at sætte sikkerheden først i hvert eneste trin.

”Når du køber en stige fra Wibe Ladders, er der én ting, du kan være sikker på: hvert eneste beslag, hvert eneste materiale og hver eneste løsning er blevet undersøgt ned til den mindste detalje, og er blevet omhyggeligt designet til at garantere din sikkerhed. Det gælder for hele vores omfattende sortiment, fra vores robuste arbejdsbukke og stilladser, til vores brand- og redningsstiger. Den løsning, vi tilbyder, er sikker på alle planer.”

Hvad er ”sikkert arbejde”?

”Sikkert arbejde handler grundlæggende om at vælge den rigtige løsning til den rigtige opgave. Skal du arbejde i lave højder, eller lidt højere? Eller er din sikkerhed, når du klatrer op og ned fra store højder, det vigtigste? Vi har overvejet hvert eneste scenarie for arbejde i højden, da vi udviklede vores produkter.”

Hvordan sikrer I kvaliteten af Wibe Ladders’ produkter?

”Alle vores produkter gennemgår regelmæssige tests af RISE, Research Institutes of Sweden, til typegodkendelse i overensstemmelse med gældende normer. Vi udfører også vores egne regelmæssige tests, overvåget af RISE, for at sikre, at alle vores produkter lever op til de høje standarder, vi lover. For os handler det hele i sidste ende om én ting: Du skal altid kunne være sikker på, at vi sætter din sikkerhed først, i hvert eneste trin.”

Om Wibe Ladders – standarder og godkendelser

En bæredygtig standard

Hos Wibe Ladders forpligter vi os til at bringe brugervenlige produkter af høj kvalitet til vores kunder og slutbrugere. Wibe Ladders er certificeret i henhold til følgende standarder:

  • SE-EN ISO 9001:2015
  • SE-EN ISO 14001:2015

Brugen af ISO-standarder – anvendt i hele organisationen – understøtter vores ambition om løbende at reducere omkostningerne, opnå løbende forbedringer og i sidste ende opfylde kundernes behov og overgå forventningerne. Desuden understøtter det vores ægte forpligtelse til at handle ansvarligt i forhold til vores miljø og bidrage til en bæredygtig fremtid.

Wibe Ladders i tal

  • 130.000 arbejdsbukke om året bliver der fremstillet på vores fabrik i Nässjö.

  • 365 km stige bliver der bygget – det er cirka afstanden fra London til Amsterdam.

  • 300 kg er den belastning, arbejdsbukkene i vores PROF+-sortiment skal bære 100.000 gange, før de forlader fabrikken.


SIKKERT ARBEJDE PÅ TRAPPER

77S Trappetårnsstige

77S er en fleksibel stige når du arbejder på trapper eller på ujævne underlag.Trappetårnsstige 77S

Trappetårnsstige 77S


TELESKOPSTIGER

Vores Telekopstige TL er perfekt til arbejdet i hjemmet og i haven og huset. Det er ikke nødvendigt at trække stigen ud i fuld længde, hvilket betyder at du kan bruge den i præcis den længde du ønsker.Den er også let at opbevare, bruge og komme rundt med.

Teleskopstige TLP


VIKINGSTEP

Vores lille og let anvendelige Vikingstep er den smarteste arbejdsbuk til alle der lige skal nå lidt længere op, derhjemme, i en butik eller på et lager. Vikingstep har ekstra dybe 210 mm trin der gør den sikker og mere komfortabel at anvende.

Arbejdsbuk Vikingstep


ARBEJDSPLATFORME

En arbejdsplatform er et alsidigt stykke værktøj der kan bruges til mange forskellige arbejdsopgaver, så som vedligeholdelse, maling, installatørarbejde og lagerarbejde. Når du arbejder på en arbejdsplatform har du en større platform at arbejde på, bedre faldsikring og større stabilitet end på en normal stige.

Arbejdsplatform WP


EN ROBUST STIGE TIL PROFESIONELLE HÅNDVÆRKERE

Trappestige 55P er en robust stige til professionelle håndværkere der kræver kvalitet i hver en detalje.

Det perfekte valg til alle der ønsker en alsidig og pålidelig stige til varierende opgaver.

WIBE Trappestige 55P


PROF+

Til mere krævende opgaver.

Ekstra skridsikker beskyttelse, robuste låsemekanismer samt grov struktur på stigesko giver disse produkter en bedre stabilitet og anti glidefunktion.

Produkterne opfylder mere end hvad der kræves i henhold til standarder og miljøforskrifter.


TRAPPESTIGE 90P

Et nyt niveau

Sidste år fejrede vi 90 år med lanceringen af verdens bedste trappestige.

En ekstra stor platform, foldbare gelændre og et ergonomisk design. I følge os, er det nok den bedste trappestige der nogensinde er designet.

WIBE Trappestige 90 P


ARBEJDSBUK 55AB 2-TRINS

Et godt valg for et sikkert arbejdsmiljø.

Vi har opdateret vores arbejdsbuk 55AB med en større platform. Det betyder at den fremover er godkendt iht. det svenske “Bra Arbetsmiljöval”.

WIBE Arbejdsbuk 55AB


ARBEJDSPLATFORM HAP

Højdejusterbar arbejdsplatform

Vores højdejusterbare platform HAP hjælper dig med at arbejde effektivt og ergonomisk, selv på lange arbejdsdage. Platformen er let at indstille og flytte rundt, så du får en optimal arbejdsstilling. Højden kan let justeres med en hånd i fire positioner: 1100, 1390, 1670 and 1950 mm.Viser 1–12 af 35 resultater

Leverandører