Stiger

INDALO TOOLS Forhandler det fulde program af ARBEJDSBUKKE, STIGER, ARBEJDSPLATFORME og STILLADSER fra WIBE, som man kan se på wibeladders.dk

Produkter, som endnu ikke er lagt på hylden i VÆRKTØJSMAGASINET oprettes efter ønske!

Har du spørgsmål så kontakt venligst indalo-tools@indalo-tools.dk eller ring / SMS til Peter på Tlf. +45 3045 9209

SE VORES FILM

SIKKERHED I HVERT TRIN

Wibe Ladders er Nordens førende producent af stiger, arbejdsbukke og stilladser til professionelle håndværkere. Kvalitet og sikkerhed er førsteprioriteten i alt vi gør, fra produktudvikling til vores arbejde for at højde stigesikkerheden på arbejdspladsen. Du kan stole på at vi har sikkerheden øverst i hvert enkelt trin


SIKKERT ARBEJDE PÅ TRAPPER

77S Trappetårnsstige

77S er en fleksibel stige når du arbejder på trapper eller på ujævne underlag.Trappetårnsstige 77S

Trappetårnsstige 77S


TELESKOPSTIGER

Vores Telekopstige TL er perfekt til arbejdet i hjemmet og i haven og huset. Det er ikke nødvendigt at trække stigen ud i fuld længde, hvilket betyder at du kan bruge den i præcis den længde du ønsker.Den er også let at opbevare, bruge og komme rundt med.

Teleskopstige TLP


VIKINGSTEP

Vores lille og let anvendelige Vikingstep er den smarteste arbejdsbuk til alle der lige skal nå lidt længere op, derhjemme, i en butik eller på et lager. Vikingstep har ekstra dybe 210 mm trin der gør den sikker og mere komfortabel at anvende.

Arbejdsbuk Vikingstep


ARBEJDSPLATFORME

En arbejdsplatform er et alsidigt stykke værktøj der kan bruges til mange forskellige arbejdsopgaver, så som vedligeholdelse, maling, installatørarbejde og lagerarbejde. Når du arbejder på en arbejdsplatform har du en større platform at arbejde på, bedre faldsikring og større stabilitet end på en normal stige.

Arbejdsplatform WP


EN ROBUST STIGE TIL PROFESIONELLE HÅNDVÆRKERE

Trappestige 55P er en robust stige til professionelle håndværkere der kræver kvalitet i hver en detalje.

Det perfekte valg til alle der ønsker en alsidig og pålidelig stige til varierende opgaver.

WIBE Trappestige 55P


PROF+

Til mere krævende opgaver.

Ekstra skridsikker beskyttelse, robuste låsemekanismer samt grov struktur på stigesko giver disse produkter en bedre stabilitet og anti glidefunktion.

Produkterne opfylder mere end hvad der kræves i henhold til standarder og miljøforskrifter.


TRAPPESTIGE 90P

Et nyt niveau

Sidste år fejrede vi 90 år med lanceringen af verdens bedste trappestige.

En ekstra stor platform, foldbare gelændre og et ergonomisk design. I følge os, er det nok den bedste trappestige der nogensinde er designet.

WIBE Trappestige 90 P


ARBEJDSBUK 55AB 2-TRINS

Et godt valg for et sikkert arbejdsmiljø.

Vi har opdateret vores arbejdsbuk 55AB med en større platform. Det betyder at den fremover er godkendt iht. det svenske “Bra Arbetsmiljöval”.

WIBE Arbejdsbuk 55AB


ARBEJDSPLATFORM HAP

Højdejusterbar arbejdsplatform

Vores højdejusterbare platform HAP hjælper dig med at arbejde effektivt og ergonomisk, selv på lange arbejdsdage. Platformen er let at indstille og flytte rundt, så du får en optimal arbejdsstilling. Højden kan let justeres med en hånd i fire positioner: 1100, 1390, 1670 and 1950 mm.

Viser 1–12 af 39 resultater

Leverandører