Vores historie
140 år af højeste kvalitet Håndværktøj fra FELO

Felo Werkzeugfabrik blev grundlagt som “Hammermølle” i Thüringen, Tyskland. I dag er det en af ​​de førende specialister inden for kvalitetsværktøjer. Allerede succesrig med eksporten lavede Felo kataloger på fire sprog i trediverne og ansøgte om de første internationale patenter.

På grund af virkningerne af den anden verdenskrig havde den stiftende familie ingen anden mulighed, end at forlade Tyskland. De flygtede over boardingen til Hesse, og kort derefter startede produktionen i Neustadt under FELO-mærket i 1950.

Virksomheden voksede fra ydmyg begyndelse med to ansatte, en skrivemaskine og en kundedossier til et internationalt fungerende firma med over 220 ansatte i Tyskland og Ungarn. Gennem tradition, kvalitetsbevidsthed og innovation er virksomheden blevet en af ​​verdens førende producenter af skruetrækkere og bits.

Mere end 2000 lagerført værktøj står dagligt til rådighed for vores kunder. Dertil fremstilles det samme antal produkter i tilpassede versioner, som specialværktøjer og under privat mærke. I dag i sin femte generation er Felo Felo den største arbejdsgiver, der leverer til kunder i Tyskland og på mere end 40 eksportmarkeder.

1878

Vores historie går tilbage til 1878, da »Hammermølle«, en fabrik til smedede værktøjer som hamre, tænger og skruetrækkere, blev grundlagt.

I 1950 flyttede virksomheden til Neustadt (Hesse) og blev omdøbt til Felo. Drevet af innovativ kraft, kvalitetsbevidsthed og entusiasme blev virksomheden en af ​​de førende skruetrækkerproducenter i verden.
Felo er traditionelt stærk i eksporten. For næsten 100 år siden begyndte vi at bruge flersprogede kataloger. Tidligt tilpassede vi vores sortiment og markedsføring til meget forskellige markeder og krav. Nu er Felo en global aktør og specialist, der eksporterer Håndværktøj fra FELO til mere end 40 lande i verden.

 

Vores søgen efter et bedre værktøj har altid været drivkraften bag Felo og har gjort innovation til en konstant funktion i vores produktsortiment. Idéer som 2-komponenthåndtag til skruetrækkere, titaniumcoatede bits og udskiftelige bladskruetrækkere til elektrikere, stammer alle fra Felo-ideer. 260 ansøgninger om industriel ejendomsret dokumenterer vores innovative magt!

Mere end 2000 forskellige lagerførte Felo-produkter er vores kunders daglige indkøb.

Desuden fremstiller vi det samme antal produkter i tilpassede versioner, som specialværktøjer og under privat mærke. Vores kunder vil altid finde den rigtige løsning til deres behov hos Felo.

1 Mission holder os sammen – vi ønsker at inspirere vores kunder. FELO er førende inden for innovation og kvalitet, og vi ønsker at være i spidsen og forsyner vores kunder med de bedste kvalitetsværktøjer med de mest avancerede funktioner. Dette vil fortsat være vores udfordring og fremtid

[Translate to EN:] Felo Quality Tools - since 1878 Made in Germany

Felo Værktøjskategorier