Skruestikke

INDALO TOOLS Forhandler skruestikke & tilbehør i højeste kvalitet fra HEUERDurlach, Diesella & BATO samt et bredt udvalg af standard-skruestikke til konkurrencedygtige priser.


HEUER skruestik

Det beskyttede præcisionsspindell je ligger i den sænksmedede forreste kæbe af skruestikken og er derfor beskyttet optimalt mod beskadigelse og smuds. Et plus som kun HEUER skruestikke kan byde på.

Smedet i stål

HEUER skruestikke er helt igennem et kvalitetsværktøj. Smedet helt i stål, og garanteret ikke til at slide op. I gennem sine førsteklasses enkeltelementer overbeviser den i helhed om holdbarhed, lang levetid og præcision.

F.eks. dens sænksmedede spænde- og rørspændekæber, sidstnævnte seriemæssigt påsmedet, gør at vort flagskib i den grad bliver robust, så vi kan garantere at den ikke kan gå i stykker.


MAGNAT

 Skruestikke af høj kvalitet. Smedet og hærdet stål, ubrydeligt. HØJ MODSTAND: Forsænkede og induktionshærdede spændekæber (52-58 HRC). Justerbar. Smedet bund. Rund form, forhindrer skader. Ekstra bred åbning med styreskinne. PRÆCISION: Måleskala. Momentnøgle til kontrolleret tilspænding. Stor ambolt af hærdet stål (50-56 HRC) til opretnings- og stødarbejde. VALGFRI: mulighed for at tilføje gribekæber (fra 120 mm). TO TILSTRAMNINGSENHEDER: For dobbelt så effektiv effektivitet. Skruestikkene i Durlach-serien, Magnat og Magnat Tube, er udstyret med 2 tilspændingsanordninger: Brug af et aftageligt glidehåndtag eller brug af den eksklusive MDS-enhed, der muliggør tilspænding af skruestik med en skraldenøgle (1/2” firkant). Nem fastspænding, også til særligt omfangsrige stykker og selv i vanskelige stillinger.

 

Viser alle 8 resultater

Leverandører