Håndværktøj fra Stahlwille

INNOVATION PÅ BAGGRUND AF TRADITION


I mere end 150 år har navnet STAHLWILLE stået for bestræbelsen efter perfektion. Firmaets grundlægger Eduard Wille satte et mål, som medarbejdere den dag i dag føler sig forpligtet overfor: Intet mindre end at udvikle det bedste værktøj sammen med kunden.

Dette gælder også for Værkstedsvogne 0g håndværktøj fra STAHLWILLE

STAHLWILLE KVALITET

Når det gælder kvalitet går STAHLWILLE ikke på kompromis. Virksomhedens produkter fremstilles under de strengeste kvalitetskontroller på tre anlæg i Tyskland. De mest moderne produktionsprocesser og anvendelsen af førsteklasses materialer sikrer de laveste tolerancer. Ikke mindst skaber nærheden til kunden og vores viden om produktionsprocesser og krav innovationer, som markedet virkelig har brug for.

STAHLWILLE MEDARBEJDERE

For at kunne tilbyde kunder den høje kvalitet og innovationskompetence, som de forventer af håndværktøj fra STAHLWILLE, satser virksomheden på højt kvalificerede og engagerede medarbejdere. Der er allerede 600 – og der kommer hele tiden nye til.

STAHLWILLE GLOBALT

STAHLWILLE er tæt på kunden overalt: Et fintmasket salgsnet og en effektiv logistik sørger for, at produkter altid hurtigt når deres bestemmelsessted. Mere end 100 distributører og specialforhandlere på stedet hjælper brugere på hele kloden med råd og dåd, lige som de erfarne anvendelsesteknikere fra STAHLWILLE.

Se hovedkatalog HER :  https://www.stahlwille.dk/fileadmin/user_upload_se_dk/Katalog_2021.pdf

Se vejledende prisliste HER :

TRYK PÅ PILENE I BJÆLKEN HERUNDER FOR AT BLADRE

Viser alle 4 resultater

Leverandører