NSF-Godkendte produkter

NSF-Godkendt

NSF-Godkendt

NSF-Godkendte produkter til fødevareindustrien – glasrens, etiketfjerner, kontaktrens, inox polish, kædeolie, sterilolie, sprayfedt mm.

INDALO TOOLS fører et omfattende produktprogram fra UniCan A/S til fødevareindustrien med et hav af NSF-Godkendte produkter.

Du finder bl.a. glasrens, etiketfjerner, kontaktrens, inox-polish, kædeolie, sterilolie, sprayfedt, fedtpatroner, slip & glidemidler, siliconefedt og montagepasta med mere, som alle har NSF-Godkendelse.

NSF

Om NSF

Producenter, tilsynsmyndigheder og forbrugere henvender sig til NSF International for at udvikle offentlige sundhedsstandarder og certificeringsprogrammer, der hjælper med at beskytte verdens fødevarer, vand, forbrugerprodukter og miljø. Vores mission er at beskytte og forbedre den globale menneskers sundhed. Som en uafhængig, akkrediteret organisation letter vores standardgruppe udviklingen af ​​standarder, og vores servicegrupper tester og certificerer produkter og systemer. Vi leverer også revisions- og risikostyringsløsninger for folkesundhed og miljø.

Grundlagt i 1944 som National Sanitation Foundation, ændrede vi vores navn til NSF International i 1990, da vi udvidede vores tjenester ud over sanitet og til globale markeder. Bogstaverne i vores organisations navn repræsenterer ikke nogen specifikke ord i dag.

NSF-mærket er din forsikring om, at produktet er testet af en af ​​de mest respekterede uafhængige certificeringsorganisationer i dag. Det værdsættes af forbrugere, producenter, detailhandlere og reguleringsbureauer over hele verden. 

Der er nogle få versioner af NSF-mærket, der er specifikt for den type  produkt det vises på – fra flaskevand og kosttilskud til VVS-komponenter, pooludstyr og mere.

Uanset dens form betyder NSF-certificeringsmærket på et produkt, at produktet overholder alle standardkrav. NSF udfører periodiske uanmeldte inspektioner og produkttest for at verificere, at produktet fortsætter med at overholde standarden.

Mærket giver også:

  • Viden om, at der er foretaget en upartisk gennemgang af etablerede kriterier eller retningslinjer
  • Bevis for, at produktmærkning og krav er objektivt gennemgået af en betroet tredjepart
  • En måde at differentiere dit produkt fra dine konkurrenter og få fordel i markedet
  • Bevis for din organisations virksomhedsdækkende forpligtelse til kvalitet, overholdelse og sikkerhed
  • Støtte af et team af fagfolk dedikeret til folkesundhed og sikkerhed, der opererer i mere end 170 lande over hele verden

INDALO TOOLS FORHANDLER SPRAY, OPMÆRKNINGSMALING, SPRAYMALING, SMØREFEDT, MONTAGEPASTA, SKÆREOLIE, NSF GODKENDTE PRODUKTER, DUNKEVARER, WIPES, HÅNDRENS, UNITITE, UNIL OLIEPRODUKTER, PAKNING, SILICONEPATRONER OG LIM FRA HTTP://WWW.UNICAN.DK/

Produkter, som endnu ikke er lagt på hylden i VÆRKTØJSMAGASINET oprettes efter ønske !              Kontakt venligst indalo-tools@indalo-tools.dk eller ring / SMS til Peter på Tlf. 30 45 92 09


Viser alle 9 resultater

Leverandører