ZET-KEMI

Vores leverandør

ZET-CHEMIE GmbH Baden-Württemberg

ZET-CHEMIE GmbH med beliggenhed i Ehingen (Donau), Tyskland, har udviklet, produceret og solgt en lang række smøremidler, rengøringsmidler og korrosionsbeskyttelsesprodukter til metal arbejde i mere end 30 år. Væskehåndtering udføres af specialuddannede applikationsingeniører, og der føres løbende kontrol af råstoffer og produktion samt færdigprodukter for at sikre kunden den højeste kvalitet og sikkerhed.

I 2019 blev der solgt mere end 15.000.000 liter smøremiddel.

Under hensyntagen til de hurtig skiftende tekniske og miljømæssige markedskrav anvender ZET-Chemie GmbH kun udsøgte basisolier samt afstemte kemiske og mineralske additiver fra anerkendte producenter.

Vores produkt sortiment

Udover de overnævnte smøremidler fra ZET-CHEMIE GmbH, markedsfører ZET-CHEMIE Danmark også spåntransportører, centrale filteranlæg og spånrensningsanlæg fra Mayfran International BV.

Doseringsanlæg for minimalsmøring ved smal- og bredbåndsbearbejdning fra Hiessl Schmiertechnik GmbH.

Derudover har vi et stort og alsidigt sortiment af anlæg med separations- og centrifugesystemer for vedligehold og pleje af kølesmøremidler fra MKR GmbH.

Vi forhandler også Vakuumdestillationsanlæg for oparbejdning og genvinding af industrielt spildevand fra H2O – Process Water Engineering.

 

Vores koncept

Hos INDALO-TOOLS / ZET-CHEMIE Danmark arbejder vi ude fra det koncept, der gør at vi er i stand til at løse alle metalindustriens problemstillinger omkring produktionsanlægget

Med det koncept kan ZET-CHEMIE Danmark leve op til sit formål som Metalindustriens Samarbejdspartner

Vores services

Med vores ZET-services kan vi hjælpe dig og din virksomhed med at skabe mere tid til produktion, optimering og analysering m.m.

ZET-lager  /  Mere tid til produktion og optimering

ZET-analyse  /  Optimering af smøremidler og udstyr
ZET-optimering   /  Fokus på produktions flow
ZET-miljø og sikkerhed  /  Korrekt bortskaffelse af olier og smøremidler
ZET-træning  /  Træning af jeres medarbejdere

 

Viser et enkelt resultat

Leverandører